martes, 8 de julio de 2008

VOLEIBOOM 2008: 9a EDICIÓ






















Benvinguts i benvingudes a la 9 ª edició del torneig Voleiboom 4x4 que es disputarà a Castelldefels el cap de setmana del 19 i 20 de Juliol de 2008, un any més dintre del programa de les Festes del Mar. Per a aquest any el torneig manté el mateix format que en la passada edició amb 4 nivells de competició i el mateix límit màxim d`equips per nivell. Una de les principals novetats d`aquest any serà la presència d`Europa FM com a emisora oficial del torneig que a més d`ajudar-nos en la difusió seran els responsables de la música durant l`esdeveniment. Una altra de les novetats serà l`estrena de nova pilota oficial Mikasa gràcies a la incorporació de Funtec a l`esponsorització del torneig. Per acabar, amb l`objectiu de mantenir la presència d`equips d`alt nivell al torneig s`han augmentat els premis en metàl.lic i hem traduït la pàgina a l`anglès. Les inscripcions començaran el 2 de Juny i es tancaran el 15 de Juliol (dimarts previ al torneig). Trobareu tota la informació necessària a l` apartat d`inscripcions del menú principal . Com sempre recomanem no esperar fins a l`últim moment per a formalitzar la inscripció ja que les places són limitades i sempre hi ha equips que finalment es queden sense plaça. L`any passat vam ser 186 equips i més de 850 participants. Gràcies una vegada més per ajudar-nos a continuar creixent.



Ens veiem en la platja!

http://www.voleiboom.com

5 comentarios:

Anónimo dijo...

CHICAS sacar vuestros delantales que seguramente seremos camareras en Sant Miquel oeoeoeoeoe DINERITO PARA EL TORNEO

P.D: alguien va a ir al boleiboom?

Anónimo dijo...

Yo kiero irrrr!!!!

Associació Esportiva Molins dijo...

si alguien se apunta yo......pero no voi a ganar ehhhhhhhhhhhh despues de un año sin entrenar y nunca jugar al volei playa n espereis mucho de mi...eso si risas!!!!!

Anónimo dijo...

yo es q no se si estaré aki o de viaje así que sólo podría apuntarme como extra de algún ekipo con suficientes jugadoras

Anónimo dijo...

joeeeee q rancias q soys :(