martes, 27 de mayo de 2008




LA FONT MÀGICA ACULL ELS PRIMERS PARTITS DEL HYUNDAI OPEN BARCELONA 08


A les 14,30 hores han començat els primers partits de la fase prèvia del torneig de Barcelona de Volei Platja. En la jornada d’avui ha començat la fase prèvia femenina i demà ho farà la masculina. Avui s’han jugat els partits femenins de l’anomenada “quota de país”. Demà es jugaran el partits de la “quota de país” masculina. Dimecres 28 començarà el quadre final en la categoria femenina, i dijous 29 començarà el quadre final masculí. Els dos quadres finals, masculí i femení, estaran compostos per 32 parelles. Els resultats de la jornada es poden trobar a la web del torneig, on s’actualitzen periòdicament. http://www.worldtourbarcelona.cat/index.asp on s’actualitzen periòdicament. La jornada de demà començarà a les 9 del matí. El Swatch Beach Volleyball Open Barcelona 2008 reuneix 250 jugadors entre homes i dones de 50 països que lluiten per sumar punts que els donin accés a disputar els Jocs Olímpics de Pequín. La competició olímpica la disputaran les 24 millors parelles del rànquing mundial.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Hei!!!!
En la excursion que hice con las infantiles A, les hice fotos a mis niñas con el campeon aleman (Brink), con los franceses que quedaron 7os (o 9os) MArta Gens,...
que guays!!!!
Estuvo muy bonito!!!

Anónimo dijo...

Sílvia el Sábado pasado montjuic y este toca el tibidabo te apuntas?

Anónimo dijo...

Cmo no vengas te doy eee!! Q voy a ir yo (y eso q tngo examn el lunes...)xDDDD

Anónimo dijo...

POr cierto, avisasteis a Raquel???es que me acorde de ella y no me acuerdo si lo habiais dicho!!!digo, es para todas, no???

Anónimo dijo...

He enviado un e-mail a todas bueno a casi todas porque hay gente de la que no se si tiene correo así que también lo escribo en el blog por si a caso alguna no se entera.
Carol dice que como no puede venir al esportíssim ni al tibidabo podríamos quedar para comer en algún bar de por aquí. Teniendo en cuenta que es posible que llueva que decís?

Anónimo dijo...

a q hora hay q star mña?????

Anónimo dijo...

A LAS 9 PA MONTAR, PERO EL TORNEO EMPIEZA A LAS 10!!